Hästarna

drop in l.b "droppen"

varmblodstravare

valck f. 2002 


en  mycket snäll häst. vi brukar skämtsamt kalla honom "autismhästen" på grund av att de som är autistiska tycker mycket om honom. på ridturer kan han dock "tagga" upp lite grann, men är alltid lätt att hantera. 


väskinge hjalmar

kallblodstravare valack f. 2015


den nyaste stjärnan på gården. är just nu under utbildning, men verkar bli en väldigt bra häst. pigg och alert, men oerhört lyhörd på vad ryttaren säger.


shy boy

kallblodskorsning valack f. 2002


denna herre var en rädd häst då han kom, men har genom träning blivit en bra och trygg häst. används nu mest till nybörjare.

majolika a.c. "maja"

kallblodtravare sto f. 2008


maja har varit här på gården i några år, men inte i min ägo, men numera äger jag henne. hon är ganska het dam med temerament med en del problem som behöver arbetas med. vi håller just nu på att bygga upp ett förtroende oss emellan dvs. under utbildning.

alice

irish cob sto f. 2015


alice kom hösten 2018 hit, så är ganska ny här. hon är dessutom väldigt ung, så är just nu under utbildning. förhoppningsvis kommer hon kunna användas lite grann i sommar för att sedan i höst skolas in mer och mer.

mormors pär

gotlandsruss valack f. 2013


en trevlig liten herre. mycket snäll. används både till barn och lätta vuxna. går att både rida och köra.

mactho "macahan"

korsningsponny

valack f. 2000


kom till oss för många år sedan med ett trauma i bakgrunden. vi har jobbat mycket med honom, men har valt att inte använda honom till ridnig utan han används bara vid hand. mycket snäll häst!


westax picado

varmblodstravare valack f. 2001


mycket fin och välutbildad häst. är den högsta hästen här, men mycket snäll. lätt att ha att göra med. mycket populär bland både ridelever och på turridningar.

midgårds jasmynta "mynta"

shetlandponny sto f. 2013


en ursöt liten dam som charmar alla! mycket snäll.

används både till ridning och körning. hon brukar också få följa med då de vuxna hästarna rids i skogen. då springer hon lös och är så lycklig!

karismas gerti "jetta"

gotlandsruss sto f. 2005


en pigg liten dam som har gått på travet och sedan omskolats till ridponny. rids och körs. används både till barn och vuxna. vanligtvis den ponny som jag rider på turridnigar då hon många gånger kan upplevas för pigg och alert att rida.

Copyright @ All Rights Reserved